Luni, 20 Septembrie 2021 20:56

Slujbă arhierească și botez în parohia Izvorul Bârzii

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Zi de mare sărbătoare a fost pentru credincioșii parohiei Izvorul Bârzii în duminica după Înălțarea Sfintei Cruci. Credincioșii din această parohie, împreună cu părintele lor Ștefan-Mihai Manole au așteptat cu nerăbdare această zi binecuvântată în care Părintele Episcop Nicodim a slujit aici Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.
Vizita pastorală a Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei a fost prilejuită de săvârșirea Sfintei Liturghii la această biserică și botezul fiului părintelui Ștefan Manole, păstorul sufletesc al acestei comunități.
Slujba Sfintei Liturghii a fost oficiată în biserica parohială de către Preasfințitul Părinte Nicodim, având alături un ales sobor de preoți de la centrul Eparhial, dar și colegi și prieteni ai părintelui Ștefan Manole parohul acestei biserici.
În cuvântul de învățătură de la finalul Sfintei Liturghii Preasfinția Sa a vorbit celor prezenți despre bucuria pe care o aduce în familie venirea copiilor. De asemenea ierarhul a îndemnat la rugăciune pentru prunci atunci când sunt botezați dar și la alte slujbe să ne rugăm pentru cel pentru care se face slujba. 
După slujba Sfintei Liturghii, Ierarhul împreună cu clerul slujitor au oficiat Sfânta Taină a Botezului pentru micuțul Zian-Alexandru Manole, fiul părintelui din această parohie.
La final părintele Ștefan Mihai Manole a mulțumit Preasfințitului Părinte Nicodim pentru bucuria aceasta de a sluji Sfânta Liturghie în mijlocul comunității din Izvorul Bârzii și pentru oficierea Sfintei Taine a Botezului pentru micuțul Zian-Alexandru care va rămâne legat sufletește de această biserică. 
Citit 1439 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 21:02

Cele mai citite articole

radiolumina logo

construimcatedrala.ro

 
« Mai 2024 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


patriarhia link

 
basilica link

 
radiotrinitas link

 
trinitastv link

ziarullumina link

adreseweb link

 


mbl live


mbl video


mbl youtube