Arhivă pastorale

Numire nouă la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului şi Strehaiei


Părintele Ioan Ovidiu Polexă s-a născut în data de 24.08.1979, în municipiul Făgăraş. A absolvit Facultatea de Teologie „Sfinţii Trei Ierarhi” din cadrul Universităţii din Craiova, secţia Teologie Pastorală, promoţia 1999-2003. În perioada 2006- 2008 a urmat studiile post-universitare de masterat, secţia Teologie Istorică, din cadrul Facultăţii de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu. A fost hirotonit diacon în anul 2004. Din anul 2003 este profesor titular de religie la Liceul de Artă ,,I.Şt.Paulian” din Drobeta Turnu Severin.
De la înfiinţarea postului de radio ,,Lumina” al Eparhiei Severinului şi Strehaiei (aprilie 2005), părintele face parte din echipa redacţională. În anul 2007 a fost hirotesit arhidiacon.
Părintele Consilier, Arhid. Ioan Ovidiu Polexă a declarat pentru Radio Lumina că se simte onorat de încrederea ce i s-a acordat de către Prea Sfinţitul Episcop Nicodim şi înţelegând responsabilitatea acestei misiuni încredinţate, va încerca să facă tot ce îi stă în putinţă pentru susţinerea învăţământului religios-moral şi promovarea în rândul tinerilor a adevăratelor valori morale.
Numire nouă la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului şi Strehaiei


mbl live


mbl youtube