Miercuri, 23 Octombrie 2019 12:24

Echipa "Comori ale Ortodoxiei" a poposit în Episcopia Severinului și Strehaiei

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, în perioada 18-22 octombrie 2019, o echipă din cadrul TrinitasTv, televiziunea Patriarhiei Române, a poposit și în Episcopia Severinului și Strehaiei pentru a filma câteva ediții ale emisiunii "Comori ale Ortodoxiei", realizată de Părintele Consilier Patriarhal, Florin Șerbănescu împreună cu Filip Scarlat, regizor și producător al acestei emisiuni.

În cadrul acesteia au fost prezentate mănăstirile din eparhia mehedințeană, câteva obiective din cadrul Muzeului Regional "Porțile de Fier", iar mai târziu a fost parcurs drumul pe care a trecut Sfântul Cuvios Nicodim, de la Vodița până la Tismana.

Pe tot parcursul acestui periplu, echipa TrinitasTv a fost însoțită de părintele Marian-Alin Gigină, împreună cu Marian Gherghinescu, corespondenți TrinitasTv în Episcopia Severinului și Strehaiei.

În perioda urmatoare, în fiecare duminică, începând cu orele 20:00 vă fi difuzată câte o ediție realizată pe teritoriul Mehedințiului.

Citit 4735 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 17:53


mbl live


mbl youtube