Vineri, 04 Octombrie 2019 17:05

Consfătuirea anuală a profesorilor de religie din județul Mehedinți

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vineri, 4 octombrie, în Episcopia Severinului și Strehaiei a avut loc consfătuirea anuală a profesorilor şi a tuturor cadrelor didactice care predau disciplina Religie în unităţile de învăţământ mehedinţene.

Evenimentul s-a desfășurat începând cu orele 15.00, în sala de conferinţe a Centrului Cultural "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Drobeta Turnu Severin și a fost moderat de Prof. Dana Săftoiu, Inspector de specialitate din partea Inspectoratului Școlar Județean Mehedinţi și reprezentantul Centrului Eparhial, Consilierul Sectorului Cultural şi Învăţământ al Episcopiei Severinului, dl. Mihai Corcodel.

În acestă sesiune a consfătuirilor ne-am bucurat de prezenţa Preasfinţitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, precum şi de cea a domnului Conf. dr. Vasile Timiş, Inspector Şcolar General pentru disciplina Religie în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Au participat din partea inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și domnul inspector adjunct Prof Cristian Florin Harcău și domnul inspector școlar adjunct profesorul Marian Ionel Butușină, dar și inpectorul de religie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean profesor Daniela Săftoiu.

În cadrul şedinţei au fost evidenţiate aspecte privind asigurarea aplicării corecte a programe şcolare; diagnoza procesului educaţional, la religie, pentru anul şcolar 2018-2019 pe centre metodice; priorităţi ale educaţiei pentru anul şcolar 2019-2020; structura portofoliului profesorului de religie; conlucrarea în cadrul proiectelor catehetice între şcoală şi biserică, precum şi alte subiecte.

Foto: Marian Gherghinescu.

 

Citit 4568 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2019 20:33


mbl live


mbl youtube