Imprimă această pagină
Marți, 09 Martie 2021 10:52

Aproximativ 25 de clerici din Protoieria Drobeta au donat sânge

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu binecuvântarea Părintelui Patriarh Daniel, în anul 2012 a început în Arhiepiscopia Bucureștilor o campanie de donare de sânge numită „O picătură de sânge pentru viața aproapelui”.

Începând cu anul 2014, cu aprobarea Sfântului Sinod, această campanie a fost extinsă la nivel național în toată Patriarhia Română sub îndemnul „Donează sânge, salvează o viață!”. Scopul acesteia este să conștientizeze societatea și să conducă la creșterea numărului donatorilor și la îmbunătățirea stocurilor de sânge din țară.

Aproximativ 25 de clerici din Protoieria Drobeta a Episcopiei Severinului şi Strehaiei au donat sânge marţi, 9 martie, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Drobeta Turnu Severin.

Acțiunea a fost coordonată de Părintele Oproiu Nicolae, Consilier al sectorului Social-Filantropic din Episcopia Severinului şi Strehaiei.

Campaniile de donare de sânge vor continua în eparhia noastră şi în următoarele săptămâni prin implicarea preoţilor din toate cele patru protoierii mehedinţene.

Donarea de sânge şi de plasmă convalescentă Covid-19 sunt acum fapte necesare, fapte de iubire jertfelnică şi de solidaritate umană!

Citit 730 ori Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 12:29

Galerie de imagini