Imprimă această pagină
Marți, 04 Decembrie 2018 16:53

Elevii câştigători ai Olimpiadei de Religie au fost premiaţi la sediul Episcopiei Severinului şi Strehaiei

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii din clasele 7-12, câştigători ai locurilor I şi II la Olimpiada de Religie din anul 2018, împreună cu profesorii îndrumători au fost întâmpinaţi la sediul Episcopiei Severinului şi Strehaiei de domnul Corcodel Mihai, Consilierul Sectorului Cultural şi doamna Săftoiu Dana, Inspectorul de Religie din cadrul I.S.J. Mehedinţi.

Cei 10 elevi reprezintă mai multe unităţi de învăţământ din judeţ: Colegiul Naţional "Traian", Colegiul Pedagogic "Ştefan Odobleja", Şcoala Gimnazială "Constantin Negreanu", Şcoala Gimnazială Nr.6,  Liceul Teoretic Cujmir şi Şcoala Gimnazială "Petru Dumitriu" din Orşova.

Aceştia au fost felicitaţi şi indemnaţi să se preocupe şi mai intens de invăţătură şi li s-au acordat burse de merit în valoare de 200 de lei pe lună, timp de un an, din partea Asociaţiei "Anastasia" a Episcopiei Severinului şi Strehaiei.

De asemenea, s-a hotărât ca o sâmbătă pe lună la Catedrela Episcopală, în jurul orei 17.00, să aibă loc o intâlnire de suflet cu elevii participanţi la Olimpiada de Religie.

Citit 4504 ori

Galerie de imagini