Joi, 07 Iunie 2018 18:48

Festivitate de premiere a elevilor participanți la concursurile religioase

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Episcopia Severinului și Strehaiei i-a premiat în data de 7 iunie, pe elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare desfășurate în cadrul disciplinei Religie – cult ortodox.

Începând cu ora 16.00, la Centrul cultural Misionar Sf Ioan Gura de Aur al Episcopiei Severinului și Strehaiei, reprezentanții Sectorului Cultural şi Învățământ din cadrul Episcopiei Severinului şi Strehaiei, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinți au oferit diplome și premii celor aproape 300 de elevi care au obținut rezultate bune la Olimpiada de Religie și la concursurile “Cultură şi spiritualitate romanească” şi “Ucenicii credinţei”, desfășurate în anul școlar 2017-2018.
La eveniment a fost prezent și Întâistătătorul Eparhiei, Preasfințitul Părinte Nicodim care i-a felicitat pe tinerii școlari şi le-a înmânat personal diplomele de recunoaştere a meritelor şi premiile.
Premiile oferite elevilor constau în cărţi, reviste, iconiţe şi alte obiecte de cult şi au fost acordate din partea Eparhiei, ca mulţumire pentru dragostea şi interesul arătat de elevi pentru studiul disciplinei religie, dar şi pentru încurajarea pe mai departe spre un progres şcolar şi duhovnicesc.
Recunoaștere au primit și dascălii de religie care i-au îndrumat pe tinerii școlari, insuflându-le dragoste față de valorile moralei creștine.
Au fost premiați pentru Olimpiada de religie etapa județeană – 98 elevi, pentru Concursul Cultura și spiritualitate Romanească – 71 de elevi, iar pentru Concursul Ucenicii Credinței – 123 elevi.

Citit 2584 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2018 10:42


mbl live


mbl youtube