×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/621
Imprimă această pagină
Joi, 30 Mai 2019 21:50

Cercurile pedagogice ale profesorilor de religie din Episcopia Severinului şi Strehaiei

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 30-31 mai, în Mehedinţi, se desfășoară cercurile pedagogice în anul şcolar 2018-2019, pe semestrul al II-lea.

Activitatea de cerc pentru profesorii de religie care predau la ciclul gimnazial s-a desfăşurat joi, 30 mai, începând cu ora 10.00, la Şcoala Gimnazială Lupșa de Jos, având ca temă generală PELERINAJUL, CA MODALITATE DE ANIMARE A INTERESULUI PENTRU VALORILE SPIRITUALE  ȘI CULTURALE.

Pentru ciclul liceal, cercul pedagogic cu tema MOȘTENIREA RELIGIOASĂ DIN SATUL ROMÂNESC va avea loc mâine, 31 mai, începând cu ora 10.00, la Colegiul Tehnic "Dierna" din municipiul Orşova.

După cum a mărturisit prof. Dana Săftoiu, inspector pentru disciplina religie în cadrul ISJ Mehedinţi, în prima zi, pe 30 mai, dascălii de gimnaziu s-au reunit la Şcoala Gimnazială "Lupșa de Jos" din comuna Broșteni, de la ora 10:00.

În cadrul acestor întâlniri se discută probleme de ordin metodic, se susțin referate și sunt purtate discuții în legătură cu temele enunţate. Cei prezenţi au asistat şi la lecţii practice, lecţii model susţinute de către cadre didactice de la Şcoala Gimnazială din Lupșa de Jos.

Cercurile pedagogice din judeţul Mehedinţi, programate pentru această săptămână, au fost  organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi, prin Catedra de religie, în parteneriat cu Sectorul învăţământ şi tineret al Episcopiei Severinului şi Strehaiei. 

La întâlnirile didactice au luat parte atât dascălii de gimnaziu, cât şi cadrele didactice care predau la clasele IX-XII.

Citit 3769 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 22:11

Galerie de imagini

{gallery}621{/gallery}