revista didahia pentru copiii si parinti

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image '../pics/cultural/publicatii_eparhiale/S4010008_small.jpg'
Lansare revista Didahia pentru copii şi părinţi"DIDAHIA PENTRU COPII ŞI PĂRINŢI" se adresează în special copiilor, dar şi părinţilor. În paginile sale, cei mici sunt încântaţi să găsească învăţătura creştină transpusă pe înţelesul lor. Nu lipsesc rugăciuni, poezii, povestiri religioase, etc.
În viaţa de zi cu zi, cea mai mare grijă a părinţilor, a naşilor, a profesorilor de religie, precum şi a preoţilor, ca păstori de suflete, se cuvine să fie aceea de a aduce şi cultiva în sufletele copiilor dragostea de Dumnezeu. În nevinovaţia lor, copiii receptează cel mai bine învăţătura de credinţă.
Prin rândurile acestei reviste se vine astfel, în sprijinul atât al copiilor, cât şi al părinţilor sau educatorilor lor. Crescând aproape de Dumnezeu, copiii sunt cei care aduc bucurie părinţilor, Bisericii şi neamului. Prea Sfinţitul Nicodim se adresează cititorilor cu câte un cuvânt ziditor în rubrica “Scrisoare Pastorală”
Şi Mântuitorul Iisus Hristos i-a avut în vedere pe copii când, luând un prunc în braţe a spus mulţimilor ce-L urmau cuvintele:"Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină la Mine, căci a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor" ( Matei 19, 14).


mbl live


mbl youtube