Sâmbătă, 03 Februarie 2018 00:12

Preacucernicul Părinte Radu Călin Marcel a trecut la cele veșnice

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această dimineață, s-a stins din viață, la 38 de ani, preotul Radu Călin Marcel, de la Parohia ”Sfântul Ioan Botezătorul” din Enna, Sicilia. Preacucernicul Părinte Radu, suferea de o boală foarte grea, care în dimineața acestei zile, l-a răpuns, pierzând luptă cu viața, lăsând în urmă o familie cu sufletele sfâșiate de durere și o mulțime de credincioși cu ochii înlăcrimați întristați.

Originar din Craiova, Preacucernicul Părinte Radu Călin Marcel, căsătorit fiind cu doamna Ionela Călin, a venit pe meleguri mehedințene, în parohia Ostrovul Corbului, din localitatea Hinova unde a slujit până în toamna anului 2013, când la 1 noiembrie, devine preot paroh la parohia Sfântul Ioan Botezătorul din Enna, Sicilia Italiei.

 
Părintele se implicase activ în viața comunității locale, fiind foarte apreciat atât de credincioșii parohiei mehedințene Ostrovul Corbului, cât și de comunitatea ortodoxă a Ennei, Italia. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în loc de odihna și în cetele drepților, iar familiei să le dea mângâiere și putere să treacă peste această grea suferință!
 
Veșnică să-ți fie odihna și pomenirea din neam și până în neam, Preacucernice Părinte Radu!

 

Citit 5591 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Februarie 2018 00:16


mbl live


mbl youtube